Şener: Büyüklüğümüzü herkes gördü

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki taraftar coşkusuna hayran kal...


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki taraftar coşkusuna hayran kaldığını belirterek, " Herkes büyüklüğümüzü gördü. Şampiyonluğu ise sadece temenni ediyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3 - 1 mağlup ederek sezonun ilk yarısını zirvede bitirmeyi garantileyen Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in keyfi yerinde. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan ve teknik heyet ile futbolcuları tebrik eden Başkan Şener, asıl alkışı ise taraftarın hak ettiğini söyledi. Şener, taraftarların takıma olan bağlılığının inanılmaz olduğunu vurgulayarak, "Büyüklük sözle olunmuyor. Doldurabilirsek o stadı biz doldururuz demiştik. Bunu da yaptık. Herkes büyüklüğümüzü gördü. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

KONGRE İÇİN TEK ADAY SADRİ ŞENER

Şampiyonluktan bahsetmek için henüz erken olduğunu da belirten Şener, "Şu anda sadece şampiyonluğu temenni ediyoruz. Ama bunu başarabileceğimize de inanıyoruz. Hocamızın takıma olan inancı, bizimde onlara olan inancımız tam. İyi bir kenetlenme örneği gösteriyoruz. Umarım bu birlikteliğimizi sezonun son maçına kadar sürdürürüz" diye konuştu. Bu arada Şener, hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi erkenden Trabzon'a gelerek kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapacak. Kongre öncesi şu anda mevcut başkan Sadri Şener, dışında aday bulunmuyor.

BURAK, UMUT, JAJA ORTAKLIĞI 13 TAKIMI GERİDE BIRAKTI

Trabzonspor'un bu sezon ligde attığı 37 golden 22'sinin altında Burak, Umut ve Jaja üçlüsünün imzası var. Dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da iki kez fileleri sarsan Burak Yılmaz ile bir gol atan Umut, 8'er gole ulaşırken Jaja'nın ise 6 golü bulunuyor. Üç futbolcu toplamda attıkları 22 golle ligde 13 takımın attığı toplam gol sayısını geride bıraktı. Üç futbolcunun gol sayısı toplamda Galatasaray'ın attığı gol sayısından da 4 fazla.

"HORON-KOLBASTI-GOL, TRABZONSPOR TAM YOL"

Trabzon merkezli yayın yapan yerel gazetelerde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyete ve taraftarların takıma bağlılığına geniş yer ayırdı. Günebakış Gazetesi, "Kar durdu ama fırtına vurdu" başlığını atarken, Taka Gazetesi, "Horon-Kolbastı-gol, Trabzonspor tam yol" ve "61 bin deli yürek, bize sökmez kazma kürek" manşetlerini kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi, "İstanbul hatırası", İlkhaber Gazetesi, "Alem buysa kral sensin Trabzon'um" ve Karadeniz Gazetesi, "İşte taraftar işte şampiyon" başlıklarıyla galibiyeti okuyucularına aktardı.

KOMBİNE FİYATLARINDA İNDİRİM YAPILDI

Öte yandan Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olan kombine kartları ikinci yarı öncesi yarı fiyatına satışa sunulacak. Buna göre özellikle İstanbul'da oynanan Büyükşehir Belediyespor müsabakasında tribünleri dolduran büyük taraftar kitlesinin karşılığı olarak Trabzon'daki 13 bin kombine biletin az olduğu yönünde görüşe sahip olan yönetim kurulu, ikinci yarıda bu sayının artması beklentisine girdi. Başkan Sadri Şener, İstanbul'da yaşanan muhteşem tablo karşısında gururlandığını belirterek, "Ligin ikinci devresinde H.Avni Aker Stadı tribünlerinin tamamının kombine kart olarak satılması en büyük hayalimdir. İstanbul'da 50 binin üzerinde taraftar toplarken Trabzon'da kombine kartlar 13 binler düzeyinde seyretmemelidir" dedi.