Kula'da 20 Kişi Ak Parti'ye Geçti

Manisa'nın Kula ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısında, değişik partilerden AK Parti'ye üye olan 20 kişiye rozetleri takıldı.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcısı Engin Yüksel, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula İlçe Başkanı Halil Erdil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Akile Akdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akif Şentürk, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kula İlçe Başkanı Halil Erdil, "8 yılda bazı kesimlerin hayal dahi edemeyeceği yerlere ulaştık. Bu noktada emeği geçen tüm partililerimize ve halkımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler bu millet için hizmete devam edeceğiz." dedi. Cumhuriyet tarihinde hiç bir partinin 3 kez üst üste iktidar olmadığını ifade ederek, AK Parti'nin bunu başardığını ve kapılarının herkese açık olduğunu belirten Başkan Erdil, ayrıca partiye yeni üye olan 20 kişiye de "Hoşgeldiniz" dedi.
Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da belediyecilik hizmetlerinden söz etti. Aşkın, "İlçemizde Ege bölgesinin en büyük ve en güzel meydanını oluşturmaya karar verdik ve çalışmalarımızı başlattık. AK Parti olarak birlik ve beraberliğimiz çerçevesinde bizler Kula'nın talihini değiştirmek üzere göreve geldik. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi korursak hiç kimsenin endişesi olmasın ki Kula'nın talihini hizmetlerimiz ile değiştireceğiz." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi de Kula'nın artık kabuğunu kırdığını, her alanda hızla gelişen ve büyüyen bir kent haline geldiğini ifade etti. Tanrıverdi şöyle devam etti: "Kula ilçe teşkilatımız birlik ve beraberliğini ortaya koyarak, halkımızla bütünleşerek hedefine hızlı adımlarla koşmaktadır. Kula Belediyesi olarak da bütün planlanan projeler önceden hazırlanmıştır ve uygulamaya konulmuştur. Bizler gelecek nesillerimize güzel bir ortam bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler eserlerimizle övüneceğiz, bununla ilgili takdirleri ve teşekkürleri alacağız, duaları alacağız. Çünkü bizim belediyecilik anlayışımız 'Halka Hizmet Hak'ka Hizmettir' anlayışıdır." dedi.
Konuşmaların ardından, değişik partilerden AK Parti'ye üye olan 20 kişiye rozetleri takıldı.