Trabzon Özel İmperial Hastanesine Dahiliye Uzmanı

Yaklaşık sekiz yıldır Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. Figen Çağılcı, artık Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev yapacak.

Trabzon Özel İmperial Hastanesine Dahiliye Uzmanı
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Dr. H. Fusun Sağlam, Dr. Çağılcı'nın gelmesiyle dahiliye doktor sayısının 3'e çıktığını belirterek hasta yükünün biraz olsun azaldığını ifade etti.
Hastalara her zaman kaliteli hizmeti ön planda tuttuklarını anlatan Başhekim Sağlam, şöyle konuştu: "Yoğun polikliniklerimizden biri olan iç hastalıkları polikliniğimize yeni uzman doktorun gelmesiyle birlikte yükümüz biraz olsun azaldı. Bölgemize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içerisinde olan hastanemizde doktor sayımız her geçen gün artıyor. Dr. Figen Çağılcı'nın göreve başlaması ile iki olan dahiliye hekim sayımız 3'e çıkmış oldu."
Öte yandan Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 8 yıl görev yaptıktan sonra Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde göreve başlayan dahiliye uzmanı Uz. Dr. Figen Çağılcı, İmperial ailesine katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
(BK-HO-Y)