Araçlar Karıştı, Otomobilinin Çalındığını Sandı

Adıyaman'da otomobilinin çalındığını sanan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) İl Sekreteri Fahri Binici ve parti yöneticilerinin telaşı, tebessüm ile son buldu.

Araçlar Karıştı, Otomobilinin Çalındığını Sandı
Adıyaman Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan konferans salonunda düzenlenen, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertel ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Yerel Basının Dünü, Bugünü ve Yarını' konulu panele katılan HAS Parti İl Sekreteri Fahri Binici, panel çıkışında otomobilini yerinde göremeyince şaşkınlık yaşadı. Rektörlük binası önüne park ettiği 02 AS 560 plakalı otomobilinin yerinde olmadığını gören Binici, arabasının
çalındığını ihbar etti.
İhbarı değerlendiren polis ekipleri aracı aramaya koyulurken tarife uygun bir araç rektörlük binasından içeri girdi. Aracın kendisine ait olmadığını söyleyen, otomobil alım-satım işleriyle uğraşan Fahri Binici, araç içerisindeki eşyaları görünce aracın kendisine ait olduğunu ve plakayı unuttuğunu kabullendi.
Diğer yandan, çalındığı sanılan otomobili kullanan şahıs, plakaya bakmadan direk arabaya bindiğini, kullandığı aracı kendi aracına benzettiğini ve kendi anahtarının bu otomobili kolaylıkla çalıştırdığını söyledi. Olaya açıklık gelmesiyle ve araç sahibinin otomobiline kavuşmasıyla birlikte gerilen ortam bir anda yerini gülüşmelere bıraktı.