Zumdick: Erken gelen gol işimizi kolaylaştırdı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, Galatasaray karşısında karşılaşmanın hemen başında attıkları golün kendilerinin galibiyetini kolaylaştır

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, Galatasaray karşısında karşılaşmanın hemen başında attıkları golün kendilerinin galibiyetini kolaylaştırdığını söyledi.

Takımının Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, maçın hemen başında atılan golün galibiyeti kolaylaştırdığını belirterek, "Hiçbir maçlar kolay kazanılmaz. Erken atılan gol galibiyetimizi kolaylaştırdı. Daha sonra Galatasaraylı futbolcuların yaptığı presse göğüs gerdik ve ikinci golü bulduk. İlk yarı oynanan futboldan oldukça memnunum. İkinci yarı skoru korumasını bildik. Üçüncü golü bulmayı istiyorduk ama olmadı. Oyuncularım takım çalışmasının sonucu olarak hakettiği bir galibiyet aldı." dedi.

Bir gazetecinin, "Galatasaray'ı analiz ederken nelere dikkat ettiniz?" sorusuna ise Zumdick, "Tüm maçlarda olduğu gibi takımı oldukça iyi analiz ettik. Sahada çok farklı bir Galatasaray yoktu. Golü attıktan sonra iyice rahatladık. Artık önümüze bakacağız." diye cevap verdi.

"ÜÇ PUANLA DÖNDÜK, MUTLUYUZ"

Basın toplantısına katılan futbolculardan Serkan Çalık da, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini kaydederek, "Oldukça kötü bir hava vardı. İlk yarı iyi pozisyonlar bulduk. Sahadan üç puanla ayrılmasını bildik." dedi. Çalık, Galatasaray'ın bulunduğu yeri hak etmediğini; ikinci yarı yeni stadıyla birlikte toparlanacağını söyledi.

Alparslan Erdem de, küme düşme hattının hemen üzerinde olduklarını ve Galatasaray deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını kaydetti.