Sahte parayla köfte ve pizza almak isteyen 3 kişi yakalandı

Bursa'da, sahte parayla köfte ve pizza almaya çalışan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılardan birinin uyuşturucu madde bulundurmak ve sa

Bursa'da, sahte parayla köfte ve pizza almaya çalışan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılardan birinin uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak suçundan polis tarafından arandığı ortaya çıktı.

Merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi'nde faaliyet gösteren işyerinde gelen Şeyhmus A. (31) ve beraberindeki arkadaşları İsmail Y. ve Abdullah B., çalışanlara köfte ve pizza siparişi verdi. siparişler karşılığında işyeri sahiplerine 2 adet 100 TL'lik banknot verdi. Paranın sahte olduğunu anlayan işyeri sahipleri Ferdi A. ve Barış Ç. durumu polise bildirdi. Şeyhmus A.'nın yapılan GBT sorgulamasında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak' suçundan İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nce arandığı belirlendi. Şeyhmus A. ile arkadaşları İsmail Y. ve Abdullah B. de gözaltına alındı. Zanlıların bindiği otomobilde 1 adet daha 100 TL sahte para ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.