Bartın-zonguldak-çaycuma Doğalgaz Şehir İçi Dağıtım İhalesi Hazırlıkları Yapılıyor

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Bartın-Çaycuma-Zonguldak doğalgaz şehir içi dağıtım ihalesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirterek, 2011 yılı içerisinde ihalenin planlandığını söyledi

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Bartın-Çaycuma-Zonguldak doğalgaz şehir içi dağıtım ihalesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirterek, 2011 yılı içerisinde ihalenin planlandığını söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Çaycuma-Zonguldak doğalgaz ana hattını 26 milyon dolar harcayarak tamamladıklarını belirterek, doğalgazın Sanayicinin kullanımına sunulduğunu, şimdi de şehir içi dağıtım ihalesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını söyledi. Milletvekili Tunç, Enerji Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanlığı ile yaptığı görüşmelerin ardından bölgeye teknik elemanların gönderildiğini belirterek, ihale süreci için gerekli çalışmaların başladığını söyledi. Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın Bartın'a gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgazın veriliş töreninde yaptığı konuşmada da Bartın ve Zonguldak illeri şehir içi dağıtım ihalesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiğini hatırlatan Milletvekili Yılmaz Tunç, "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun gerekli çalışmaları yaptı. Doğalgazın Bartın'a getirilmesini sağlayan başta Başbakanımıza ve Enerji Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.