Ardahan Valisi Mustafa Tekmen Göle'de Spor Tesisi Açtı

Ardahan'ın Göle işadamı Atakan Öztürk'ün yaptırdığı halı saha ve spor tesisi Vali Mustafa Tekmen tarafından açıldı

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen Göle'de Spor Tesisi Açtı
Ardahan'ın Göle işadamı Atakan Öztürk'ün yaptırdığı halı saha ve spor tesisi Vali Mustafa Tekmen tarafından açıldı. Vali Tekmen, spor tesislerinin gençleri kahvehane köşelerinden uzaklaştıracağını belirtti.
Göleli işadamı Atakan Öztürk'ün yaptırdığı halı saha ve spor tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Törene Vali Mustafa Tekmen, Göle Kaymakamı Kemal Atasoy, Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, Göle Garnizon Komutanı Kurmay Albay Sefer Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Spor tesisinin açılışında konuşan Vali Mustafa Tekmen, gençleri kahvehane köşelerinden uzaklaştıracak olan spor tesisinin yapılmasının yerinde bir karar olduğunu söyledi.
En büyük yatırım insana yapılan olduğunu kaydeden Vali Tekmen, "Biz de eğitime destek projesi kapsamında en büyük yatırımı eğitime yapıyoruz. Yani insana yapıyoruz. İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu bilen hükümetimiz son yıllarda bütçedeki en büyük pastayı bölüyor ve pastada en büyük payı Milli Eğitim alıyor. Büyük Atatürk'ün, 'En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır'sözü yeni yeni tahkuk ediyor. 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' sözü Ata'mıza aittir. Ancak bu hükümetler döneminde gerçek anlamda yerini buluyor. Sıfır problemli bir sınır yönetimi ve sınır ötesi ilişkiler, bölgesel işbirliğinin temelini sağlamlaştıracak" diye konuştu.
Yaptıkları yatırımla ilçedeki önemli bir eksiği giderdiklerini ifade eden işadamı Atakan Öztürk, "Toplumsal bir yatırım yapma hayaliyle yıllarca yaşadım. Bugün hayalim gerçek oluyor. Yapmış olduğum tesisle hergün yüzlerce insanı bir araya toplayacaksam bundan daha kıymetli hiçbir şeyin olduğunu düşünmüyorum" dedi.