Bursaspor Kayserispor maçı özeti - Timsah moral buldu!

Bursaspor Kayserispor maçı özeti ve maç sonucu.Bursaspor Kayserispor maçı izle ve maçın golleri

Bursaspor Kayserispor maçı özeti - Timsah moral buldu!
Bursaspor Kayserispor maçı özeti ve maç sonucu.Bursaspor Kayserispor maçı izle ve maçın golleri.Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Kayserispor'u 2-0 yenen Bursaspor, sahasında 62 gün sonra bir resmi maç kazandı. Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında Bursaspor sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında Bursaspor sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri 83. dakikada Insua ve 85. dakikada Sercan Yıldırım kaydetti.
Rüzgarlı bir havada oynanan mücadelede ilk yarı kısır geçerken; ikinci devrede ise Bursaspor baskısı vardı. Kayserispor'a zor dakikalar yaşatan yeşil beyazlı ekip son dakikalarda galibiyete uzandı.

Sarı kırmızılı ekip ise 8 maç aradan sonra yenilgiyle tanıştı.
Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 31'e yükseltirken; Kayserispor 28 puanda kaldı.
Önümüzdeki hafta Bursaspor deplasmanda Beşiktaş ile, Kayserispor ise sahasında Eskişehirspor ile oynayacak.

Bursaspor, zorlu Kayserispor maçına farklı bir 11'le çıktı. Son Valencia maçında ilk 11'de yer alan Sercan Yıldırım, Ömer Erdoğan ve Ivan Ergiç, Ertuğrul Sağlam tarafından yedek soyundurulurken yerlerine Stepanov, Ozan İpek ve Batalla ilk 11'de yer aldı.
Ömer Erdoğan'ın yedek soyunduğu, Ali Tandoğan'ın da sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadığı maçta sahaya kaptan olarak İbrahim Öztürk çıktı.

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Cangele, Troisi, Zaleyeta ve Furkan forma giyemedi. Arveladze Şota, rakibi karşısında orta alanı kalabalık tutmayı tercih ederken; ilerde tek forvet olarak Andre Moritz'e forma şansı verdi.