Baydemir'den gazetecilere: Sorulara yanıt vermem ancak size çay ısmarlarım

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 'silah miadını doldurdu' açıklaması, Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın sert eleştirileri ve son o

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 'silah miadını doldurdu' açıklaması, Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın sert eleştirileri ve son olarak eşbaşkanlık sistemine geçilmesi konularında açıklama yapmaktan kaçınıyor. Bir açılış sırasında gazetecilerin ısrarlı sorularına muhatap olan Baydemir, "Sorulara yanıt vermem ancak size çay ısmarlarım." dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki DİSKİ Şube Müdürlüğü ve tahsilat bürosunun açılışına katılan Osman Baydemir, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kısa bir konuşma yapan Baydemir, "Belediyelerimiz çalışıyor, halkımız hizmetine koşuyor. Bütün darlıkların, bütün sıkıntıların sonu aydınlıktır. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz." dedi.

Baydemir, daha sonra Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran ile birlikte DİSKİ tahsilat şubesinin açılışını yaptı. Bir süre tahsilat veznesinde oturan Baydemir, vatandaşların su faturasını tahsil etti. Açılışa BDP PM Üyesi Ahmet Yılıdırım, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, DİSKİ Genel Müdürü Fahrettin Çağdaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hacı Haspolat ve çok sayıda kişi katıldı.