Vali Erden 10 Kasım Mesajı Yayınladı

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası sebebi ile bir mesaj yayınlayarak, "Büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 72

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası sebebi ile bir mesaj yayınlayarak, "Büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde saygı ile anıyoruz" ifadesinde bulundu.
Vali Erden mesajında, "Türkiye Cumhuriyetinin bugünkü güçlü ülke haline gelmesini sağlayan ekonomik gelişmelerin temellerini atan o dur. Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Büyük Atatürk'ün başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur. Cephelerde kazandığı zaferlerle büyük bir asker olduğunu kanıtlayan Mustafa Kemal, "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" ilkesiyle dünya barışına da önderlik yapmıştır. Bugün üzerinde yaşadığımız modern Türkiye Cumhuriyetinde bağımsız ve özgür bireyler olarak, Büyük Atatürk'ün fikirlerine ve gerçekleştirdiği inkılaplara sahiplenerek, mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şart altında sahip çıkmak, çağdaş Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak asli görevimiz olacaktır" ifadesinde bulundu.