Midyat Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Salih Deniz getirildi

Mardin'in Midyat ilçesinde milli eğitim müdürlüğüne vekâleten bakan M. Salih Deniz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın son personel kararnamesiyle, asil olara

Mardin'in Midyat ilçesinde milli eğitim müdürlüğüne vekâleten bakan M. Salih Deniz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın son personel kararnamesiyle, asil olarak görevini sürdürecek.

Hakkında çeşitli iddialarla açığa alınan eski milli eğitim müdür Şehmus İleri'nin yerine vekâleten bakan öğretmen M. Salih Deniz, MEB, 02.11.2010 tarihli 903.0.3393/66411 sayılı atama kararnamesiyle Midyat Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirildi. Toplumların gelişmesi ve ilerlemesi için eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan M. Salih Deniz "Bizler de eğitim hizmetkârları olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır ve yapmak zorundayız. Söz konusu eğitim olunca gerisi teferruat." dedi.

Vatanın birliğine ve bütünlüğüne inanan her ferdin eğitime önem vermesi gerektiğini ifade eden Deniz, "Bu makamda olduğum sürece, eğitim-öğretim için çaba harcayan öğretmenlerimin yanındayım. Onlara kapım sonuna kadar açıktır. Çocuklarımızın başarılı yerlere gelmeleri için ve ilçemizin eğitimde başarı çizgisini yükseltmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu konuda cefakâr ve fedakâr öğretmenlerimin olduğunu biliyorum. Midyat'ı eğitimde zirveye çıkartacağız." diye konuştu.