Ligde Konyaspor'a yenilen Manisaspor, kupada moral bulmak istiyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında karşılaştığı Konyaspor'a 90+4'te yediği şok bir golle mağlup olan Manisaspor bir başka Konya ekibi Konya Torku

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında karşılaştığı Konyaspor'a 90+4'te yediği şok bir golle mağlup olan Manisaspor bir başka Konya ekibi Konya Torku Şekerspor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk karşılaşma için bugün sabah saatlerinde Konya'ya gitti.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde hafif bir antrenman yaparak kupa maçına hazırlanan siyah – beyazlılarda Konyaspor karşılaşmasından son dakika yenilen gol sonrası kendi sahalarında kaybettiği 3 puanın üzüntüsü sürerken, teknik direktör Hikmet Karaman, antrenman öncesi oyuncularını toplayarak Konyaspor karşılaşmasının geride kaldığını söyledi.

Hikmek Karaman, oyuncularına ligdeki hedeflerinden uzaklaşmamak için Süper Lig'de hafta sonunda İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söylerken, önlerindeki Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Konya Torku Şekerspor karşılaşmasından alınacak galibiyet ile moral kazanacaklarını ifade etti.

Karaman, futbolcularından acilen önce kupa, ardından da deplasmanda oynayacakları Galatasaray karşılaşmasını düşünmelerini istedi.

Siyah – beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, Konya ekibi ile karşılaşacak siyah – beyazlıları kupadaki bu ilk karşılaşmada kulüp başkanı Kenan Yaralı, as başkan ve basın sözcüsü Selami Delan ve diğer yöneticilerin yalnız bırakmayacağı da öğrenildi.

Manissapor Başkanı Yaralı, Konyaspor karşılaşmasının zor geçeceğini hafta içinde bildiklerini, ancak bu derece sıkıntılı bir maç izleyeceklerini tahmin etmediklerini söyledi. Konyaspor karşısında tek kale oynadıkları karşılaşmada, verilmeyen net bir penaltılarının olduğunu da belirten Başkan Yaralı, ''Hakem Hüseyin Göçek in maçın genelinde verdiği kararları anlayamadık. Penaltının verilmesi halinde karşılaşmanın sonucunun daha farklı bitebileceğini herkes görecekti.'' diye konuştu.

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası grup ilk maçında yarın saat 13.00'te, Konya Torku Şekerspor ile Recep Konuk Spor Tesisleri'nde oynanacak karşılaşmayı Samsun bölgesi hakemlerinden Mürvet Sezer yönetecek.