Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma: Artık maçların önceden favorisi yok

Kayserispor Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, Spor Toto Süper Lig'de her takımın puan kaybedebileceğini ve bunu alınan sonuçlarında gösterdiğini be

Kayserispor Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, Spor Toto Süper Lig'de her takımın puan kaybedebileceğini ve bunu alınan sonuçlarında gösterdiğini belirterek, "Artık maçların önceden favorisi yok." dedi.

Kayserispor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Kulübün Kadir Has Sosyal Tesisleri'nde devam eden maç hazırlıklarını izleyen genel menajer Süleyman Hurma, takım olarak gelinen noktayı değerlendirdi.

Hurma, ligde birçok şeyi konuşmanın çok erken olacağını ve her takımın çok iyi olduğunu ifade etti. Hurma, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Her takım bu ligde puan kaybeder. Alınan sonuçlar bunu gösteriyor. Artık maçın önceden favorisi yok. İyi takımlar var. Daha az iyi olan takımlar var. Ama sahaya çıktığınız zaman performansınız ortaya koyamazsınız hiç kimseyi yenmek gibi bir lüksünüz söz konusu olamaz. Bütün maçlarımız zor. Biz bütün gücümüzle en iyi başarıyı elde etmeye çalışıyoruz., şimdi üçüncü sıradayız. Önceliğimiz bulunduğumuz ve sahip olduğumuz şeyi korumak. Sezon başında ilk 5 de yer alıp çalışacağımız söyledik. Ama bu yol uzun. Daha lig tamamlanmadı. 3'de birine geldik ligin. Sakatlıklar oluyor. Cezalı oyuncular oluyor. Başka nedenler oluyor. Bunları az yaşayan ilk 6'lı grup arasında iyi yerde olacağız."

Kayserispor'un 11 haftalık süreçte aldığı puanın geçen sezonlarda devre arasında alabildiğini ve bu başarının nasıl elde edildiğinin sorulması üzerine Süleyman Hurma, "İyi bir teknik kadromuz var. İyi çalışıyor. Başkanımız, yönetimimiz, bütün güçleri ile buradaki personelimiz takımlarının iyi olması için çalışıyor. Kayserispor'un sahada aldığı sonuç iyi veya kötü oldur. Ama burada kulüp düzeni her zaman iyi kulüp. Bu da her şeye yansıyor. Sahaya yansıyor" diye cevap verdi. Hurma, takımda eksik oyuncuların bulunduğunu da anlatarak, "Cangele haftalardır takımda yer alamıyor. Onun sakatlığının iyileşmesini bekliyoruz. En erken mart ayında dönecek. Troisi ise yine Ocak ayında takımla birlikte çalışacağını düşünüyoruz. Furkan 3 hafta daha yok. Bazı oyuncularımızın sakatlıkları var. Onları da idare ediyoruz." diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcular teknik direktör Şota nezaretinde düz koşu ve kondisyon hareketlerinin ardından çift kale maçla idmanı tamamladı. Kayserispor, Perşembe günü Konyaspor ile oynayacağı maç için bu şehre hareket edecek.