Ibm, Kare Bilgisayar İle Anadolu'ya Açılıyor

IBM tarafından Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi'nde düzenlenen toplantıda, Kare Bilgisayar ile yerleşik dağıtıcı atağına başladığını açıkladı.

Ibm, Kare Bilgisayar İle Anadolu'ya Açılıyor
Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi'nde düzenlenen toplantıya Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu ile IBM ve Kare Bilgisayar temsilcileri katıldı.
IBM Çözüm Ortakları Yönetimi Bölüm Müdürü Nedim Nazlı, yaptığı konuşmasında, "Anadolu'ya verdiğimiz önemi ve pazara yakınlaşma hedefimiz doğrultusunda bir ilki gerçekleştirerek Kare Bilgisayar'ı dağıtıcımız olarak atadık. Kare Bilgisayar'ın Anadolu'da IBM markasının daha da güçlenmesi ve yaygınlaşmasına önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Kare Bilgisayar, kanalımızın genişlemesine ve IBM'in Anadolu'da özellikle Express pazarda payını artırmasında önemli bir rol oynayacaktır" diye konuştu.
Kare Bilgisayar Genel Müdürü Mustafa Doğu ise, "Dünyanın en büyük bilgi teknolojisi, yazılım ve hizmetleri şirketi IBM'in Anadolu hedeflerini gerçekleştirmek üzere Kare Bilgisayar'la iş birliği yapma kararı vermesinden gurur duyuyoruz. Dağıtıcısı olduğumuz ürün gamına IBM'in özellikle Anadolu KOBİ'leri için verimli çözümler sağlayacak olan system x ve alt uç depolama ürünlerini katmak gücümüze güç katacaktır" dedi.
Kayseri Ticaret Odası Başkan Hasan Ali Kilci ise, günümüzde bilişim teknolojisinin çok önemli olduğunun altını çizerek, "Bilişimdeki gelişmeler baş döndürücü bir hızla gerçekleşiyor. Sektör önümüzdeki günlerde çok büyüyecek, bu konuda şirketlerin de çalışmalar yapması gerekiyor" diye konuştu.