Güven Koleji'nden Kızılay'a kan bağışı

Antalya'nın Kemer ilçesinde faaliyet gösteren Özel Güven İlköğretim Okulu Aile Birliği ile Antalya Kızılay Kan Merkezi, Kızılay Haftası etkinlikleri k

Antalya'nın Kemer ilçesinde faaliyet gösteren Özel Güven İlköğretim Okulu Aile Birliği ile Antalya Kızılay Kan Merkezi, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi.

Güven Koleji öğretmenleri ve velileri okullarının sosyal hayatta paylaşımı amaçlayan bu organizasyana büyük ilgi gösterdi. Kampanyaya okul aile birliği başkanı Hatice Ordulu ile diğer üyeler de destek verdi. Güven Koleji veli görüşme odasında yapılan kan bağışına gelen velilere öğrenciler büyük ilgi ile izleyip anne ve babalarının kan vermeleri esnasında fotoğraf çektirdi.

Kızılay kan merkezinde görevli Pratisyen Dr. Behçet Çırakkoca başkanlığındaki ekip kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Pratisyen Dr Behçet Çırakkoca, 18-65 yaş arası sağlıklı her insanın 3 ayda bir kan verebileceğini belirtti.

Okul Müdürü Yusuf Karakaya ise yaptığı konuşmada "Okulumuzun Öğretmen, personel ve velilerin yoğun katılımını olduğu kampanyada katılımcıların sağlıklı yaşamak için bir ünite kan vermenin güzelliğinin yanında insan hayatını kurtarmanın da önemini kavradıklarını belirterek, biz insan olarak başımıza ne zaman ne gelecek bilemeyiz bu yüzden bizlerinde bir gün gelir bir ünite kana ihtiyaç duyarız. İşte o gün kan bulabilmek için sağlıklı iken kan vermek gerekir. Bu duyguyu da çocuklarımıza aşılamış olduk." diye konuştu.