Eğitime Vitaminli Destek Kampanyası Başladı

Adana da Eğitime Vitaminli Destek Kampanyası başladı

Eğitime Vitaminli Destek Kampanyası Başladı
Adana da Eğitime Vitaminli Destek Kampanyası başladı. Yüreğir Telekom Müdürlüğü ve sponsorlar aracılığı ile Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Adana'da kamuya bağlı ilköğretim ve lise okullarında okuyan yardıma ihtiyacı olan öğrencilere bir yıllık Vitamin Eğitim Paketi hediye ederek eğitime destek verecek.
Bu proje ile ilgili olarak konuşan Yüreğir Telekom Müdürü Nilgün Tabakoğlu, projenin amacının "Kamu İlköğretim ve Liselerinde yardıma ihtiyacı olan öğrencilere Vitamin Paketi hediye ederek onların eğitim kalitesini artmasına destek olmaktır. Sponsor firmalardan mali destek sağlayarak vitamin eğitim paketlerini yardıma ihtiyacı olan öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce belirlenecek ve törenle vereceğiz" dedi.
Tabakoğlu, Türkiye genelinde Telekom olarak 76 tane okul yaptırdığını ayrıca okullara internet şifresi verildiğini ve okullarda kullanılmaya başlandığını belirterek, "Öğrencilerin kolaylıkla ulaşılabilmesi için 937 tane internet evi açtık ve açmaya devam edeceğiz. Projeye destekte bulunmak isteyen değerli yardımseverlerin katkıda bulunabilecekleri bedelleri şirketimizin ziraat bankası adana şubesi TR120001000013367779635001 nolu hesabına firma ismini belirterek Vitamin Paketi Bedeli açıklaması ile yatırmalarını rica ederiz" diye konuştu.
Yüreğir Telekom Müdürü Nilgün Tabakoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Haftası içinde Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü, protokol, sponsor, firmaların davet edileceği bir tören ile öğrencilere sağlanan vitamin eğitim paketleri teslim edileceğini söyledi.