Düzce Valisi Vasip Şahin'den 10 Kasım Atatürk'ün Ölümünün 72.yıldönümü Mesajı

Düzce Valisi Vasip Şahin, "Ülkemizin, bugünlere sağlam ve emin adımlarla ulaşmasını sağlayan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 72

Düzce Valisi Vasip Şahin, "Ülkemizin, bugünlere sağlam ve emin adımlarla ulaşmasını sağlayan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 72. yıldönümünde sonsuz bir saygı ve şükran ile anıyoruz" dedi.
Vali Şahin yayınladığı mesajında şunları aktardı: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün hepimize düşen ortak vazife milli değerlere, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan yüksek ruhu korumak ve bu şuuru gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Milleti dili, kültürü, tarihi ve muteber kimliğiyle müreffeh yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir. Türkiye Cumhuriyetinin ve Türk Milletinin ilelebet yaşatılacağını bir kez daha vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 72. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum."