Diyanet Sen Yeni Yönetimi Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Diyanet-Sen Bolu Şubesi 2'inci Olağan Kongresi'nin ardından göreve gelen yeni yönetim Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Diyanet Sen Yeni Yönetimi Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti
Diyanet Sen Bolu Şube Başkanı Bayram Tekeşin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Kongre sonucunda yeni yönetim olarak bir ziyarette bulunduklarını ifade eden Diyanet Sen Bolu Şube Başkanı Bayram Tekeşin, "Başkanımızla yeni yönetimimizi tanıştırmak ve bazı konuları değerlendirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Hepimiz Bolu için çalışan insanlarız. Bundan sonra da her birlikte hareket etmek ve fikir alışverişi yapmak için ziyaretlerimizi sıklaştırdık" dedi.
Ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Sivil toplum örgütleri dünyanın geleceğini şekillendireceklerdir. Bu konuda yerel yönetimlerin sivil toplum örgütlerine desteği sonuna kadar olacak. Sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi lazım. Fikir üretir hale gelmesi lazım. Yerel hizmetlere yönelik olarak da bizleri yönlendirmesi lazım. Yeni yönetimi kutluyorum. Başarılı olmaları diliyorum" diye konuştu.