Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü Gelişiyor

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Aykut Bademci, 2008 yılında 7 kişinin bir araya gelerek kurdukları kulübün her geçen gün büyüdüğünü ve çeşitli bölgelerde yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler elde ederek kupalar ile döndüklerini söyledi

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü Gelişiyor
Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü Başkan Yardımcısı Aykut Bademci, 2008 yılında 7 kişinin bir araya gelerek kurdukları kulübün her geçen gün büyüdüğünü ve çeşitli bölgelerde yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler elde ederek kupalar ile döndüklerini söyledi.
Bademci, Çukurova bölgesinde enduro ve motokros sporunun v genç kitleler arasında gelişip yayılması, enduro ve motokros yarışlarının bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde organizasyonu yapmak, motor sporunun bu dalında genç profesyonel sporcular yetiştirmek amacıyla kurulmuş resmi bir kulüp olma özelliğini taşıdığını söyledi.
Kulübün kurulmasından sonra kulüp adına ulusal düzeyde çeşitli bölgelerde yapılan resmi ve mahalli yarışlarda yarışarak başarılar elde ettiklerini söyleyen Bademci, "Haziran 2010 ayında 22 yarışçının katıldığı Sarıçam 1. Mahalli Enduro Motosiklet yarışını başarı ile organize ettik. Bu yarış bölgede ilk olma özelliğinden dolayı ulusal ve yere basında manşetlerden halka duyurulmuştur. Kulübümüzün resmi olarak 22 üyesi bulunmakta ve her geçen gün bu sayı artmaktadır" diye konuştu.