Çukurova Belediye Başkanı Arıkan: Atatürk'ü gurur ve özlemle anıyoruz

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Türk ulusuna cumhuriyeti, bağımsızlığ

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Türk ulusuna cumhuriyeti, bağımsızlığı, demokratik ve laik bir ülke bıraktığınız için sana minnetarız. Ata'm seni şükran, gurur ve özlemle anıyoruz" dedi.

Arıkan, yayınladığı mesajında, 10 Kasım'ın sıradan bir gün olmadığını, hasta adamı iyileştiren, bir ulus yaşatan, dehası önünde tüm dünyanın saygıyla ayağa kalktığı dünya lideri Atatürk'ün kalbimize gömüldüğü bir gün olduğunu vurgulayarak, "Ey Atam, ulusça; bize bıraktığın özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz. Sana matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir. Senin yolunda, senin ilkelerinle yaşıyor, sana minnet duygularımızı sunuyoruz. Bugün ulusça senin huzuruna, Anıtkabir'e geliyoruz. Seni çok özlüyoruz. Seni, şükran, gurur ve özlemle anıyor, aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz." ifadesini kullandı.