Chp'li Meclis Üyesi Kaya'dan Başkan Tatı'ya Çağrı:

CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Güngör Kaya yaptığı açıklamada "İzmir Valiliğinin kentin tüm noktalarına kurmak istediği entegre güvenlik sisteminin Buca ilçesi sınırlarında da bir an önce kurulması için Buca Belediyesi olarak bizimde bu projede İzmir Valiliğine hem maddi hem de manevi olarak destek vermemiz gerekmektedir" dedi

Chp'li Meclis Üyesi Kaya'dan Başkan Tatı'ya Çağrı:
CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Güngör Kaya yaptığı açıklamada "İzmir Valiliğinin kentin tüm noktalarına kurmak istediği entegre güvenlik sisteminin Buca ilçesi sınırlarında da bir an önce kurulması için Buca Belediyesi olarak bizimde bu projede İzmir Valiliğine hem maddi hem de manevi olarak destek vermemiz gerekmektedir" dedi.
MOBESE sisteminin kurulduğu yerlerde kameralarının halkın huzur ve güvenliğine büyük katkılar sağladığını ayrıca bu sistemin önleyici bir güvenlik sistemi olduğunu ifade eden Kaya, İzmir Valiliği'nin alt yapısını hazırladığı MOBESE Sisteminin Buca ilçesinde hayata geçmesiyle ilçemiz sokakları, alışveriş merkezleri, hastaneleri, okulları daha huzurlu ve güvenli olacaktır" dedi.
Kaya, Buca ilçesinin üniversite öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı bir ilçe olduğunun da altını çizerek bu proje sayesınde özellikle okul önleri ve ögrenciler yoğun olarak gittikleri yerler 24 saat izlenecektir. Bu sistemle kurulacak kamarelar sayesinde başta üniversitelerimiz olmak üzere tüm okullarda ve okul önlerinde yaşanan kötü olayların önüne geçecektir. Öğrenciler güvende, ailelerininde içi rahat olacaktır" diyerek sistemin önemine vurgu yaptı. İzmir Valiliğinin hayata geçirmek için çalıştığı bu Mobese projesinin asayiş ve güvenlik hizmetlerin yanısıra Buca Belediyesi'nin başta Zabıta, Çevre, Park Bahçeler hizmetleri olmak üzere bir çok hizmetlerine büyük katkısı olacağını ifade eden CHP'li Meclis Üyesi Güngör Kaya, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya çağrıda bulunarak Buca ilçesinin geleceği için bu projeye hem maddi hem de manevi olarak destek vermeye çağırdı.