Chp İl Başkanı Özdemir'den 10 Kasım Mesajı

CHP İl Başkanı Enver Özdemir, Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72

CHP İl Başkanı Enver Özdemir, Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72.yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Başka örnek aramamıza gerek yok, Atatürk bize yeter. Atatürk'ü anmak değil, anlamak gerekir" dedi.
CHP İl Başkanı Özdemir, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle mesaj yayınladı. Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Dünya tarihinin eşsiz lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 72.yılında şükran duygularımızla bir kez daha anıyoruz. Gün Atatürk'ü anlamak günüdür. Her alanda yaptığı eşi-benzeri görülmemiş çalışma ve devrimleri ile tarihe eşsiz lider olarak adını yazdıran Ulu Önder'in düşüncelerine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. " Benim en büyük eserim Cumhuriyet" diyen Mustafa Kemal Atatürk, Türk Ulusu'na en uygun yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu ifade ederek, Türk Ulusu'nu ne kadar iyi tanıdığını göstermiştir. Bugün O'nu ve yaptıklarını anlamak istemeyenler, ülkemizi yeni maceralara sürükleme yanılgısı içindedirler. Oysa, her alanda başka örnek aramaya ihtiyacımız yoktur. Atatürk'ü anlamak yeter. Bunu göz ardı edenlere rağmen, Ata'sının izinde olan Türk Gençliği ve Türk Ulusu O'nun emanetlerine sonsuza dek sahip çıkacaktır. Eğitimden, sağlığa, hukuktan, insan haklarına,medeni haklardan,ekonomiye kadar her alanda ülkemizin önünü açan yenilik ve devrimleri gerçekleştiren Mustafa Kemal Atatürk'ü artık anlama zamanı gelmiştir. İlke ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olan bizler, Ulu Önderimizi aramızdan ayrılışının 72.yılında bir kez daha şükran duygularımızla anıyor, ruhu şad olsun diyoruz."