Ahlat'taki Stk'lardan Kaymakam Dölek'e 'Hoş Geldin' Ziyareti

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluş (STK) temsilcileri Ahlat Kaymakamlığı görevine atanan Osman Dölek'e hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Ahlat'taki Stk'lardan Kaymakam Dölek'e 'Hoş Geldin' Ziyareti
Ahlat'ta görev yapan STK' lar Ahlat Kaymakamı Osman Dölek'i makamında ziyaret ederek, ilçeye atanmasından dolayı yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette Kaymakam Osman Dölek'e yeni görev yerinde başarılar dileyen STK temsilcileri ilçe adına yapılacak bütün yararlı çalışmaları da destekleyeceklerini belirttiler.
STK'lar adına konuşan Ahlat'ı Geliştirme Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği (AHGED) Başkanı İsmail Yurttaş, ilçe çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda yerelde iletişimi ve iş birliğini sağlamak için STK'lar olarak birlikte hareket etme kararı aldıklarını ifade ederek, amaçlarının toplum yararına olacak çalışmalara katkı sunmak olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ise, sivil toplum kuruluşlarının memleket meselelerinde ortak hareket etmesinin yararlı olacağını belirtti. Ahlat'ın, tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye'de sayılı yerlerden biri olduğuna değinen Kaymakam Dölek, güzel çalışmalar yapmak için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.
Kaymakam Dölek'e hoş geldin ziyaretine, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nesim Şeker, Ahlat Şoförler Odası Başkanı Ayvaz Canevi, Ahlat Sulama Birliği Başkanı Kerem Alkış, Ahlat'ı Geliştirme Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı İsmail Yurttaş,Ahlat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD) Başkanı Oktay Bayar, Ahlat Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Geylani Adıyaman ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Hacıyusufoğlu ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.