Sağlık Müdürlüğü kardeş olduğu 7 okulun ihtiyaçlarını karşılayacak

Isparta Sağlık İl Müdürlüğü, kardeşlik anlaşması imzalandığı 7 ilköğretim okulunun sosyal, kültürel ve maddi ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı ol

Isparta Sağlık İl Müdürlüğü, kardeşlik anlaşması imzalandığı 7 ilköğretim okulunun sosyal, kültürel ve maddi ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak.

Sağlık İl Müdürü Dr. Süleyman Önal, 'kardeş okul' projesinin yürütülmesi ve geliştirilmesine yönelik olarak kısa bir süre önce protokol imzaladıklarını söyledi. Önal, proje kapsamında müdürlüğe bağlı sağlık kuruluşlarının okullarla kardeşlik bağının ele alındığını kaydetti.

Önal, "Müdürlüğümüz bu projeye büyük bir destek vererek kardeş okulumuzun sağlıkla ilgili sempozyum, seminer, psikolojik destek ile birlikte maddi ve manevi ihtiyaçları noktasında her türlü desteği verecektir." dedi.

Isparta'daki sağlık kuruluşlarının kardeş okulları şunlar: "Isparta Devlet Hastanesi ile Cengiz Topel İlköğretim Okulu, Gülkent Devlet Hastanesi ile Bağlar İlköğretim Okulu, Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi ile S.Seçkin İlköğretim Okulu, Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Gülbirlik İlköğretim Okulu, 1 Nolu Toplum Sağlığı Merkezi ile Şehit Koray İlköğretim Okulu, 2 Nolu Toplum Sağlığı Merkezi ile Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu, Yedişehitler Aile Sağlığı Merkezi ile Atatürk İlköğretim Okulu."

Isparta Emniyet Müdürlüğü de kısa bir süre önce 'güvenli eğitim' sloganı çerçevesinde başlattığı kardeş okul uygulaması çerçevesinde 5 kurum arasında protokol imzalanmıştı.