Emniyet Müdürü Tüzel Personeli İle Biraraya Geldi

Erzincan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, Emniyet Müdürlüğü personeliyle sabah kahvaltısında buluştu

Emniyet Müdürü Tüzel Personeli İle Biraraya Geldi
Erzincan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, Emniyet Müdürlüğü personeliyle sabah kahvaltısında buluştu. Şube ve birimlerinin çalışmaları hakkında bilgiler alan Tüzel, personelin tek tek görüş ve önerilerini dinledi. Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel düzenlenen kahvaltıda yaptığı açıklamada Türk Polis Teşkilatının dününü ve bugününü değerlendirdi.
Türk Polisinin Uluslararası arenadaki yerine ve önemine değinen Tüzel, Türkiye'nin dünya coğrafyasındaki konumu değerlendirildiğinde Türk Polisinin yaptığı görevin öneminin bir kat daha arttığına dikkat çekti. Türkiye'nin Jeopolitik konumunu vurgulayan İl Emniyet Müdürü Tüzel, "Burada sizlere çok önemli vazifeler düşüyor.
Yaptığınız görev hem kutsal hem de ülkemiz adına hayati değerler taşımaktadır. Tüm personelimizin bu istikamette çalışmalarına yön vererek gayretli, çalışkan, çağını bilen, teknolojiyi takip eden, faydalı hobileri bulunan ve bir o kadar da özel hayatında düzenli, aile ilişkilerini aksatmayan iyi birer eş olmalarını istiyorum. Şunu biliyoruz ki başarılı bir polisin arkasında her zaman ona destek veren fedakâr bir eş ve aile vardır" dedi.
Düzenlenen kahvaltıyla tanışma toplantılarının ilkini gerçekleştirerek polislerin düşüncelerini alan Emniyet Müdürü Tüzel, bu tavrıyla teşkilat mensuplarına ne derece önem verdiğini göstermiş oldu.