Dil Tarih Coğrafya Fakültesi önünde şüpheli paket paniği

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi önüne bırakılan bir çanta polisi harekete geçirdi. Geniş güvenlik önlemleri altında fünyeyle patla

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi önüne bırakılan bir çanta polisi harekete geçirdi. Geniş güvenlik önlemleri altında fünyeyle patlatılan çantadan bazı evrak ve kağıtlar çıktı.

Akşam saatlerinde Sıhhiye Meydanı'ndaki Dil Tarih Coğrafya Fakültesi önünde, demir parmaklıklarda şüpheli bir el çantası tespit edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri istendi. Caddeye gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak, bomba imha ekiplerine haber verdi.

Bomba imha uzmanı ekipler, olay yerine gelerek hazırlıklarına başlarken, polis ekipleri çevreden geçen yayalar ve öğrencileri yolun karşısından geçmeleri konusunda uyardı. Bu sırada bazı vatandaşların olan biteni meraklı gözlerle izlediği görüldü. Bomba uzmanı hazırlıklarının ardından da Atatürk Bulvarı çift yönlü olarak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Büyük bir gürültüyle patlatılan çantadan bazı evrakların çıktığı tespit edildi. Olay sonrası cadde yaya ve araç trafiğine yeniden açıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.