Ali Tandoğan: Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum, en kısa sürede takımdaki yerimi almak istiyorum

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynanan maçın 51. dakikasında başına aldığı darbe sonucu kafatasında çökme oluşan Burs

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynanan maçın 51. dakikasında başına aldığı darbe sonucu kafatasında çökme oluşan Bursasporlu Ali Tandoğan, bir an önce takımdaki yerini almak istediğini belirtti.

Bursa Acıbadem Hastanesi'nde dün akşam ameliyat edilerek kafatasındaki çökmenin olduğu bölge vidalanan Tandoğan, Başhekim Prof. Dr. Kaya Aksoy ile birlikte basının karşısına çıktı. Tedavi gördüğü odasında açıklama yapan Tandoğan, "Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Her şeye rağmen en kısa sürede yeşil sahalara döneceğim." şeklinde mesaj gönderdi.

Oldukça yorgun olduğu ve konuşmakta güçlük çektiği gözlenen Ali Tandoğan, "Doktoruma, benim için dua eden ve beni arayan herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Henüz çok iyi durumda olmadığını ve maçta aldığı darbe nedeniyle kafatasında kırık olduğunu belirten Tandoğan, doktorların 10 gün sonra koşulara başlayabileceğini söylediğini, bu durumun da kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Yaşadığı sakatlıktan sonra Federasyon başkanı, yöneticiler, milletvekilleri, futbolcu arkadaşlarının da aralarında bulunduğu binlerce kişinin kendisini aradığını aktaran Ali Tandoğan, ''Doğrusu bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Bursa ve Bursaspor benim için çok önemli. Bu nedenle sahada elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. En kısa zamanda sahalara dönüp, Bursaspor için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Her şeye rağmen en kısa sürede yeşil sahalara döneceğim." şeklinde konuştu.

"PROF. DR. AKSOY TANDOĞAN KISA SÜREDE SAHALARA DÖNECEK"

Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy da, başarılı futbolcu Ali Tandoğan'ın bu kadar kısa sürede basın toplantısı düzenleyecek duruma gelmesinin çok önemli olduğunu altını çizerek, şu bilgileri verdi;

''Başında kırık var. Genel olarak sağlık durumu gayet iyi. Umuyorum en kısa sürede sahalara dönecek. Normal vakaların çok daha öncesinde sahalara dönecek. Kondisyon ve fizik tedavi ile eski gücüne kavuşacak. Yarın taburcu edeceğiz." Ali Tandoğan'ı eşi Deniz Tandoğan da bir an olsun eşini yalnız bırakmadı.