Tavşanlı'da 143 Öğrenciye Karşılıksız Burs

Tavşanlı'nın köklü yardım kuruluşlarından Hayırlı Hizmetler Vakfı, bu sene 15'i tıp öğrencisi olmak üzere toplam 143 öğrenciye burs verecek

Tavşanlı'da 143 Öğrenciye Karşılıksız Burs
Tavşanlı'nın köklü yardım kuruluşlarından Hayırlı Hizmetler Vakfı, bu sene 15'i tıp öğrencisi olmak üzere toplam 143 öğrenciye burs verecek. Vakıf Başkanı İbrahim Eren, vakıftan burs alacak öğrencilerin isimlerinin belirlendiğini söyleyerek, bu isimlerin vakıf binasındaki panoya asıldığını duyurdu.
Eren, önceki yıllarda iki zayıfı olan öğrencilere de burs verdiklerini ancak son aldıkları karara göre vakıftan burs almak isteyen öğrencilerin zayıfının bulunmaması gerektiğini söyledi.
Burs miktarlarının tıp fakültelerinde okuyan öğrenciler için 60, diğer fakültelerde eğitim gören öğrenciler için de 45 lira olarak belirlendiğini kaydeden İbrahim Eren, "Karşılıksız olan bu burslar ekim ayında başlıyor ve Mayıs ayına kadar toplam 8 ay olmak üzere öğrencilere aktarılıyor. Bu sene daha fazla talebeye hitap ettik. 143 tane öğrenciye karşılıksız burs vereceğiz. Bunların 15 tanesi tıp, geri kalanı ise diğer fakülte öğrencilerine verilecek" dedi.
Tavşanlılı hayırseverlere Vakıf'a gösterdikleri destekten ötürü teşekkür eden İbrahim Eren, ayrıca Hayırlı Hizmetler Vakfı'nın ihtiyaç sahiplerine de yardım ettiğini söyleyerek, muhtaç vatandaşlara, nakit para, ekmek tikesi, erzak ve yakacak yardımları yaptıklarını sözlerine ekledi.