Mezitli'de Ak Parti'den Kan Bağışı

AK Parti Mersin Mezitli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

Mezitli'de Ak Parti'den Kan Bağışı
Kızılay Haftası nedeniyle AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Tansel Gürel öncülüğünde İl Teşkilatının yanı sıra Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Tırtarlı ve Yönetimi ile kan bağışı kampanyasına katıldılar. AK Parti Mersin İl Kadın Kollarının gerçekleştirdiği kampanyaya partililer büyük ilgi gösterdi. AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Tırtalı ve yönetimi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan verdiler.
Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Tırarlı, kan vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade ederek herkesi kan vermeye çağırdı. Tırtarlı, "AK Parti Mersin İl Kadın Kolları tarafından başlatılan kampanyaya, bizler de AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı Teşkilatı olarak bu kampanyaya destek verdik. Sağ olsunlar güzel bir organizasyonla teşkilat mensuplarımızın kan vermesine olanak sağladılar. Biz bu olayı bir vatandaşlık görevi olarak addediyoruz. Kan çok kıymetli, bir zor bulunan bir ilaç. Bu anlamda özendirici olabiliyorsak, ne mutlu bize. Kızılay Mersin Şubesi'ne de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz " dedi.
Ak Parti Mersin Mezitli İlçe Başkanı Tırtarlı, "Bir insan hayatının kurtulması bile bizim için çok büyük önem taşıyor. Kan bağışı bizler için sosyal sorumluluk olduğu gibi ulvi bir görevdir. AK Parti Mersin İl Başkanımız Mekin Merter Salt'ın, talimatıyla Ak Parti Kadın Kolları Birimi olarak, tüm ilçe teşkilatlarımızı Kızılay'a kan bağışı yapmaya davet ettik. Çok büyük bir aile olan partimizin üyeleri, çağrımıza çok duyarlı bir şekilde cevap verdi. Toplumsal sorumluluk ve ulvi bir görev olan kan bağışı kampanyasını yoğun bir katılım sağlandı. İşini gücünü bırakıp kampanyamıza katılan ve topluma güzel bir örnek teşkil eden teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.
Tırtarlı'nın açıklamalarının ardından kan alınması uygun görülen yönetim kurulu üyeleri kan bağışında bulundu. Başkan Tırtalı, Ak Parti İl Teşkilatının yanı sıra yapılacak istişareler sonrasında Mezitli ilçesinde de kan bağışı kampanyaları düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.