Öldürülerek Gömülen Kadın, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Malatya'da polise kayıp olduğu bildirilen ve Asayiş Şubesi ekiplerince toprağa gömülü vaziyette öldürülmüş olarak bulunan kadın gözyaşları arasında toprağa verildi.

Malatya'da 1 ay önce 9 yıl önce kaçarak evlendiği kocası İbrahim Sadak tarafından öldürülerek, Şehir Mezarlığı karşısındaki hafriyat topraklarının döküldüğü alana gömülen 3 çocuk annesi 27 yaşındaki Feride Sadak, gözyaşları arasında Hanımınçiftliği Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Ailenin kayıp başvurusu üzerine 24 saat geçmeden toprağa gömülü vaziyette cesedine ulaşılan Feride Sadak'ın boğularak öldürüldüğü sanılıyor. Genç kadının Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan otopsisinden sonra, cesedi ailesi tarafından teslim alınarak Hanımınçiftliği kasabasına getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından genç kadın gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze toprağa verilirken Feride Sadak'ın babası Abdülkadir Yandım ve ailesinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Bu arada, cinayet şüphelisi olarak koca İbrahim Sadak aranırken, Asayiş Şubesi ekiplerince cinayet olayına yardım ve yataklıkta bulundukları iddiasıyla S.Ö., H.A., O.A. ve A.Ç. ise gözaltında bulunuyor.
Olay ilgili soruşturma sürüyor.