Emirates'ten yeni şehirler keşfetmek isteyenlere kampanya

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, yeni şehirler keşfetmek isteyenler için yüzde 25'e varan indirimlerle kampanya başlattı. Emirates, yarın baş

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, yeni şehirler keşfetmek isteyenler için yüzde 25'e varan indirimlerle kampanya başlattı. Emirates, yarın başlayacak kampanya kapsamında (gidiş-dönüş) Dubai'ye 316 Euro, Kuala Lumpur'a 456 Euro ve Osaka'ya 660 Euro'ya götürecek.

Havayolu şirketinden yapılan açıklamaya göre, 'Discovery Fares' (Keşif Fiyatları) adlı kampanya kapsamında Emirates, yolcularına her seferinde üç farklı şehre yüzde 25'e varan indirimlerle seyahat etme şansı sunacak. Kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Dubai'ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 316 Euro, Kuala Lumpur'a 456 Euro ve Osaka'ya ise 660 Euro olacak. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahil olacak.

Emirates, haftada gidiş-dönüş Dubai'ye 22, Kuala Lumpur'a 42, Osaka'ya da 14 sefer düzenliyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, uzun menzilli uçuşlarda geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçakları kullanıyor. Emirates, İstanbul'dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60'ın üzerinde ülkede 100'ü aşkın noktaya taşıyor.