Adana'daki Kanlı Biten Şüpheli Araç Kovalamacası

Adana'da, Mersin'de işlenen bir cinayetin zanlısının yakalanması için uygulama başlatan güvenlik güçlerinin şüphelenerek durdurmak istediği araçtan inerek kaçan kişinin, polis kurşunuyla yaralandığı ortaya çıktı

Adana'da, Mersin'de işlenen bir cinayetin zanlısının yakalanması için uygulama başlatan güvenlik güçlerinin şüphelenerek durdurmak istediği araçtan inerek kaçan kişinin, polis kurşunuyla yaralandığı ortaya çıktı.
Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde, Cinayet Büro ekiplerinin Mersin'deki cinayetin zanlısının bir araçla Adana'ya gelme ihtimali olabileceğini, bu nedenle 33 plakalı araçlar üzerinde dikkatli olunması konusunda Haber Merkezi'ne bilgi verdiğini, ekiplerin de kentte uygulama yaptığını söyledi. Uygulama sırasında Fuzuli Caddesi'nde 33 KEH 88 plakalı otomobilin "dur" ihtarına uymayarak ters yöne girerek kaçtığını ve kaçarken de önlem alan 2 ekip
otosuna çarparak durduğunu anlatan Kesmez, "Otomobilin içerisindeki 4 kişiden ikisi araçtan çıkıp kaçıyor. Polis uyarı ateşi açıyor, ancak kaçmaya devam edince şüphelilerden biri vurularak hafif yaralanıyor. Gözaltına alınan 4 kişinin, ehliyetsiz, kimliksiz oldukları ve ayrıca alkollü oldukları için kaçtıkları belirlendi" dedi.
Yaralanan Berzani A.'nın (16) Adana Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildiği ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.
Gözaltına alınan aracın sürücüsü Behçet A. (20), Mazlum Ö. (17) ve Alper Erol U. (17) polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.