Onur Bayraktar (Kapalıçarşı Timur) son kez sahnede

Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın dostları cenaze töreninde hazır bulundu.

Onur Bayraktar (Kapalıçarşı Timur) son kez sahnede
Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın dostları cenaze töreninde hazır bulundu. Sanatçı Onur Bayraktar'a arkadaşları sahnede düzenlenen törenle veda etti. Anne Bayraktar, "Sen o kutuya yakışmıyorsun, yavrum" diye ağladı.

Rol aldığı tiyatro çıkışı motosikletiyle evine dönerken Üsküdar D-100 Otoyolu'nda geçirdiği trafik kazasında ölen Onur Bayraktar için dün sabah Akatlar Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Onur Bayraktar'ın özgeçmişi okunduğu törende salondakilere genç oyuncunun yaptığı son konuşmaları izletildi. Bayraktar'ın cenazesinin yer aldığı sahneye gelen arkadaşları anılarını anlatan konuşmalar yaparken gözyaşı sel oldu. Cenaze töreninde ailesi ve sanatçı dostları Bayraktar'ın naaşının başına gelerek vedalaştı. 31 yaşında ölen oyuncunun annesi Fevziye ve babası İrşat Bayraktar hıçkırıklara boğuldu. Törende ilk konuşmayı Onur Bayraktar'ın sevgilisi Tuğçe Kadıoğlu yaptı. Kadıoğlu, "25 Kasım sabahında bana 'Günaydın, günün daha da güzel geçsin' diye mesaj atmıştı. Seni çok sevmiyorum ama seni seviyorum" diyerek ağladı. Sahnede oğlunun tabutunun başına gelen anne Bayraktar, "Sen o kutuya yakışmıyorsun yavrum. Öperim o güzel yüzünü. Ben şimdi ne yapayayım? Sen annenin gülüydün" diyerek gözyaşı döktü. "Beni nasıl bıraktın" diyen baba İrşat Bayraktar ise fenalık geçirerek yere yığıldı. Onur Bayraktar'ın Twitter'a yazdığı vasiyeti üzerine cenazesi Ortaköy Camisi'ne götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile Nurseli İdiz, Berna Laçin, Olgun Şimşek, Erkan Can, Ece Uslu, Engin Altan Düzyatan, Doğa Rutkay, Sarp Akkaya, Esra Akkaya, Beste Bereket, Ahu Türkpençe gibi ünlü isimlerin de yer aldığı bir çok sanatçı katıldı.

GÜNLÜĞÜNDEKİ MESAJ
Sosyal medya Twitter'da ölüme ilişkin mesajları ortaya çıkan Onur Bayraktar'ın günlüğündeki el yazısından bir not da Akatlar Kültür Merkezi'ndeki törende arkadaşları ve sevenlerini ağlattı: "Boş lakırtı yapmak istemiyorum. Mahremiyet var onu unutma. 'Mahrem'. Böyleyken istediğin aleme girip orada kalabiliyormuşsun gibi geliyor sana. Doğru da bu ama dikkat! Bir süre sonra alemlerde şaşmalar olabilir. Bir kurtulsam şundan akıp gidersin yaşamda. Ama unutma ki akıp gidensin sen sen değilsin yani gidensin. Ya bir tek ediliş ya bir ölüm oldu beni hareketlendiren ya da yeni başlayan hayallenmeler. Terk edenlerde hep kadındı, ölen de yeni başlayan da..." cümlelerini kaleme almış.

Onur, son yolculuğa uğurlandı
Ece Uslu: Cep telefonuyla klip çekebilecek kadar yetenekliydi. Çok üzgünüm."
Nedim Saban: Türk tiyatrosu için büyük kayıp.
Caner Candarlı: Twitter'daki yazıları; yazarlığının eseri. Bir yazarın aklına her şey gelebilir, ama bu onu istediği anlamına gelmez. Yaşam dolu bir insandı.
Atilla Saral: Motor kullanırken içki kullanmaz, her şeyini tam takım giyerdi. Motosiklet sonuçta. Her zaman her şey olabiliyor.