Büyükşehir Belediye-hacettepe Üniversitesi Basketbol Karşılaşması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Hacettepe ile karşılaştığı maçı 66-78 kaybetti.

Büyükşehir Belediye-hacettepe Üniversitesi Basketbol Karşılaşması
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Medya ve İletişim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Deplasmanlı Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Kamil Ocak Spor Salonu'nda gerçekleştirilen karşılaşmada, ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.
Gaziantep Büyükşehir Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, yaptığı açıklamada, savunmada gereken direnci gösteremeyen, gerekli sertliği yapamayan takımın, hücumda da düşük yüzde ile şut atınca mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu belirtti.
Hacettepe takımının sert defansı karşısında Büyükşehir Belediyesi'nin uzun oyuncularının pota altından sayı üretemediğini dile getiren Güzelbey, şunları kaydetti:
"Bin 500 seyirci salonu doldurdu. Bir kısım seyircimiz maçı ayakta izledi. Karşılaşmanın basketbolseverlere zevk ve heyecan verdiğini düşünüyorum. Hedefimiz her maçta olduğu gibi galibiyet ancak kaybettiğimiz maçlardan da gereken dersi çıkaracağız. Eksikliklerimizi giderip daha iyi olma yolunda çaba göstereceğiz. Salonu doldurup bizi destekleyen basketbol severlere yürekten teşekkür ediyorum. Seyircimizin bütün maçlarda salonu bu şekilde doldurarak yanımızda olmaları en büyük temennimizdir."