Ak Parti Çankırı İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çankırı İl Danışma Kurulu Toplantısı 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

Ak Parti Çankırı İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Toplantıya AK Parti Çankırı Milletvekilleri Nurettin Akman ve Suat Kınıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı İdris Şahin, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Türkiye'de birçok şeyin değiştiğini kaydederek, ''3 bürokratın görevden alınmasına Türkiye artık olağan bakıyor. Bu da Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını gösteriyor. Bu partinin ruhunda özgürlükler var'' diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Şahin, Çankırı ve ülkede AK Parti iktidarı ile birlikte birçok şeyin değiştiğini dile getirerek, ''Bizim farkımız gerçek manada bu yola baş koymak. Bizim amacımız; dil, din, ırk ayrımı yapmadan bu millete hizmet etme arzusu. Bütün dünyaya bir lider çıktı. Dünyaya örnek bir lider. Teşkilatları olarak ona yakışır çalışmalar yapmak duygusu içerisindeyiz'' dedi.
Son olarak kürsüye gelen Milletvekili Nurettin Akman, ''Bir partiden ziyade dava anlayışıyla yola çıktık. 2 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 referandumda başarıyla çıktık. Bu başarıyı yakalamak her babayiğidin harcı değildir. Şimdi sıra 12 Haziran'da elde edeceğimiz başarıdadır. Teşkilat olarak başarıya kenetlenmeliyiz. Önümüzdeki yıllar ülkemiz açısından daha iyi olacak. Hayallerimizi gerçekleştirmek için hedeflerimizden şaşmayacağız. Eksik hiçbir şeyimiz kalmadı. Çankırı'mızın geleceği parlak''
ifadelerini kullandı.
Akman'ın ardından toplantının basına kapalı bölümüne geçildi.