Nevşehir Müftüsü, öğretmenlere Kur'an-ı Kerim meali hediye etti

Nevşehir İl Müftü Vekili Ali Gülden, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim meali hediye etti.

Nevşehir İl Müf

Nevşehir İl Müftü Vekili Ali Gülden, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim meali hediye etti.

Nevşehir İl Müftü Vekili Ali Gülden beraberinde Kur'an kursu öğreticilerinden oluşan heyetle, Nevşehir Fen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesindeki öğretmenleri ziyaret ederek, haftanın anısına Kur'an-ı Kerim Meali hediye etti.

Anadolu Fen Lisesinde Müdür Seyrani İpek'i makamında ziyareti sırasında konuşan Gülden, "Çocuklarımız eğitim süreçleri boyunca anne ve babalarından çok siz öğretmenlerimizin terbiye ve kontrolü altında bulunuyorlar. Öğrencilerin kişiliklerinin gelişmesi eğitimli ve sosyal bireyler haline gelmesinde öğretmenlerimizin ortaya koyduğu gayret ve fedakarlıklar her türlü takdirin üstündedir." dedi.

Öğretmenleri toplumun manevi mimarları olarak niteleyen Gülden, "Öğretmenin yüreğindeki saf ve katıksız sevgi tükenmek bilmeyen bir kaynak gibidir. Bu sevginin ortaya koyduğu azim ve gayretle öğretmenlerimiz çocuklarımızı hayata hazırlamakta ve geleceğimizi inşa etmektedirler." diye konuştu.

İl Müftülüğü bünyesinde Necdet Ersan Parkı bitişiğinde Aile İrşat ve Rehberlik bürosu açtıklarını belirten Gülden, "Hem öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak, hem de büromuzun faaliyetleri hakkında bilgiler vermek üzere bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başta okul idarecilerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize bize gösterdikleri ilgiden dolayı kurumum adına şükranlarımı sunar, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutlarım." dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Anadolu Fen Lisesi Müdürü Seyrani İpek ise, "Öğretmenlik mesleğiyle ilgili ne kadar konuşulsa yeridir. Öğretmenlik mesleği insan yetiştirme sanatıdır. Sanatların hem en anlamlısı ve hem de en zorudur. Öğretmenlerimizin gününü ben de bir kez daha kutluyorum." şeklinde konuştu.