Kırşehir'de sigara hırsızlarına operasyon:10 kişi gözaltına alındı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 3 ilde yaptığı operasyonla 20 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonun yaklaşık bir ay ön

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 3 ilde yaptığı operasyonla 20 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonun yaklaşık bir ay önce bir sigara deposuna silah zoruyla girilip 100 bin lira para ve 100 bin liralık sigara çalan şebekeye yönelik olduğu belirtiliyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından bugün eş zamanlı olarak başta Kırşehir, Ankara ve İzmir ilinden olduğu öğrenildi. Yapılan operasyonda 20'e yakın şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar Bağbaşı Mahallesinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek, sorgulanmaya başladı. Yapılan operasyon ise bir ay önce Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan bir sigara deposu yetkilisi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırılarak depoya götürülmüş, ve şahıs depoda elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bulunmuştu. Hırsızlar depo görevlisini bağladıktan sonra depoda bulunan 100 bin liralık sigarayı ve kasadaki 100 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.