Çimenoğlu'ndan Emeği Geçenlere Teşekkür

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr

Çimenoğlu'ndan Emeği Geçenlere Teşekkür
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı ilçesinde Kurban Bayramı'nın birinci günü Belediye Çaybahçesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına maddi ve manevi katkıda bulunanlara teşekkür ederek, Teşekkür Belgesi takdim etti.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kurban Bayramı bayramlaşma programının hazırlanmasına maddi ve manevi olarak katkıda bulunan esnaf ve belediye personelini makamına davet ederek bir süre sohbet etti. Alaplı'ya yakışan güzel bir bayramlaşma programı gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, programdaki ikramların teminine katkıda bulunanlara, bu ikramların hazırlanmasını ve programa katılan ilçe halkına ulaştırılmasını sağlayanlar ile programın diğer hazırlıklarının yapılmasına yardımcı olanlara teşekkür ederek, "Samimi bir ortamda, bayramın ruhuna yakışan güzel bir bayramlaşma yaşadık. Bu tür ortamların hazırlanmasıyla, dostluk, kardeşlik, birlik beraberlik duygularımızı da pekiştiriyoruz" dedi.
Başkan Çimenoğlu, sohbetin ardından, programın hazırlanmasında emeği geçenlere Teşekkür Belgesi verdi ve desteklerinin devamı temennisinde bulundu.