İstikbal, 819'uncu şubesini Ünye'de hizmete açtı

Boydak Grubu markalarından biri olan İstikbal, mağazalar zincirine bir yenisi daha eklendi. Şirket, 819'uncu şubesini Ordu'nun Ünye ilçesine açtı. Boy

Boydak Grubu markalarından biri olan İstikbal, mağazalar zincirine bir yenisi daha eklendi. Şirket, 819'uncu şubesini Ordu'nun Ünye ilçesine açtı. Boydak Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Biz BOYDAK ekibi olarak 'birlikten güç doğar düsturunu kendimize hedef edindik ve bu yola çıktık." dedi.

Mağaza açılışına katılan Boydak Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, burada yaptığı konuşmada, "Grubumuzda toplamda 10 bin 500 civarında kişi ile çalıştırıyoruz. Biz bu işe 50 metrekarelik alanda başladık. Sırt sırta verdik, birlik olduk çok çalıştık, hamdolsun bu günümüze geldik. Ünye'de bu mağazayı açan Salih ve Bayram Bayraktar'a çok teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde 11 bin 500 kişiye iş imkanı veriyoruz. Kayseri'de 10 bin kişi ve diğer bölgelerde de bin 500 çalışan personelimiz var. Biz yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geçen kriz döneminde krizden etkilenmedik,bu manada gazete ve dergilerde bizlerden çok demeç aldılar. Mağazanın Ünye'de güzel işler yapacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ünyeli İşadamları Salih ve Bayram Bayraktar'ın sahibi olduğu Liseler Mahallesi Niksar Caddesi üzerindeki mağaza açılışına Ordu Vali Yardımcısı Salih Yüce,Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Aytepe, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Cem Sağdıç, Ünye Müftüsü Mustafa Bilgiç, Ordu İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından mağazanın açılışına geçildi. Açılış kurdelesini BOYDAK Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Ordu Vali Yardımcısı Salih Yüce, Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu birlikte kesti. Açılış kurdelesi kesildikten sonra katılan davetliler ile beraber mağaza gezildi. Katılan davetlilere yiyecek ve tatlı türünden ikramlar edildi. Açılışa özel indirimli ürünleri alabilmek için vatandaşlar arasında izdiham yaşandığı gözlendi.