Aşçılardan Fethiye Belediyesine Tanışma Ziyareti

Fethiye'de şubat ayında kurulan Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği'nin Başkanı ve 5 üyesi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ederek, dernek hakkında bilgiler verdiler

Fethiye'de şubat ayında kurulan Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği'nin Başkanı ve 5 üyesi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ederek, dernek hakkında bilgiler verdiler.
Yapılan ziyaretin amacının tanışmak ve yeni kurulan derneği tanıtmak olduğunu belirten Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan, derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Saatcı'yı bilgilendirdi. Dernek üyeleri Cengiz Yaman, Talat Karabacak, Barış Keskin ve İbrahim Deniz ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, derneğin şimdiden 60 üyesinin bulunduğu kaydedildi. Fethiye'de Türkiye genelindeki diğer aşçı derneklerinin de katılımı ile birçok yarışma yapmayı planladıklarını belirten Arslan, belirli özel gün ve haftalarda da yaşlılar ve kimsesiz çocuklar için de sosyal organizasyonlar düzenleneceğini açıkladı. Dernekten, yapılan bu ziyaretle ilk defa haberdar olduğunu belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, ziyaret için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yeni kurulan derneğe başarılar dileyerek, Fethiye ismini öne çıkaran her türlü etkinlikte derneğe destek olunacağını açıkladı. Daha sonra Dernek Başkanı Onur Arslan ve beraberindeki üyelerin kendisine hediye ettiği aşçı kıyafetini üzerine giyen Belediye Başkanı Behçet Saatcı, dernek üyeleri ile fotoğraf çektirdi.