Arka Sıradakiler 134. bölüm fragmanı yayınlandı

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sıradakiler 134. bölümüyle 28 Kasım Pazar günü ekranlara gelecek. İşte Arka Sıradakiler'in 134. bölüm özeti ve fragmanı...

Arka Sıradakiler 134. bölüm fragmanı yayınlandı
Arka Sıradakiler 134. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sıradakiler 134. son bölümünde neler olacak? Arka Sıradakiler 134. en son bölüm fragmanı izle. Arka Sıradakiler 134. son bölüm fragmanında Gamze ile Saffet evlenecek mi?

GAMZE İLE SAFFET EVLENECEK Mİ? OKTAY NE YAPACAK?

Arka Sıradakiler'de bazı sorular yanıt bulurken, yeni sırlar ortaya çıkıyor. Yine gerilim, heyecan ve aşk dolu bir bölüm seyirciyi bekliyor.

Saffet ile Gamze nikah masasına oturmuştur. Oktay nikah salonuna doğru ilerlemektir. Efsane aşkta dönüm noktasına gelinmiştir.
Meral, Filiz'den şirketi kendisine devretmesini ister. Filiz'i ölümle tehdit eder. Meral ile Filiz arasındaki çatışma şiddetli olaylara gebedir.

Sibel ve İbo, böbrek bağışı yapanın Sedat olduğunu hala bilmemektedir. Ancak bu büyük sırrı öğrenmenin kıyısına kadar gelirler. Büyük sır ortaya çıkmak üzeredir.
Büyük Zafer Lisesi'nin eski öğrencilerinden Büşra, beraberinde taşıdığı gizemlerle birlikte İstanbul'a dönüş yapar.

Müzikal seçmeleri için çalışan Zehra, öte yandan mahkeme hazırlıklarını sürdürmektedir. Sedat ile hesaplaşma günü gelmiştir. Sedat'ın cezaevine dönüp dönmeyeceği merak konusudur.

Nikah'ı duyan Kerem, Pınar'dan Gamze'nin yeni adresini öğrenmesini ister. Kerem'in ölümcül planları devam etmektedir.