Valencia Bursaspor maçı Star TV

Şampiyonlar Ligi'nde C grubu'nda bugün Valencia Bursaspor maçı oynanacak. Valencia Bursaspor maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Valencia Bursaspor maçı Star TV'de saat: 21:45'te başlayacak. Valencia Bursaspor maçı Star TV canlı yayınla izlenecek. İşte Valencia Bursaspor maçı...

Valencia Bursaspor maçı Star TV
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Bursaspor, bugün İspanya'da 'ya tamam ya devam' maçına çıkacak. Evinde 4-0 yenildiği Valencia'ya saat 21.45'te konuk olacak Timsah, Yarasa lakaplı rakibini devirerek UEFA Avrupa Ligi şansını zorlayacak.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda bugün Valencia ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, bu zorlu randevuda Devler Ligi'ndeki ilk golünü atıp ilk puan veya puanları almanın hesaplarını yapıyor.

Yeşil-Beyazlıların hocası Ertuğrul Sağlam, "İnşallah güzel futbolla, iyi bir mücadeleyle ilkleri yaşatacağız. Grupta üçüncü olabilmemiz için kalan iki maçı da kazanmamız gerekecek. Dolayısıyla Valencia karşılaşması bu iddiamızı devam ettirmemiz açısından çok önemli." dedi.


Valencia Bursaspor maçı Star TV

İspanya'ya hareket öncesi Yenişehir Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ertuğrul Sağlam, 4-0'lık Valencia karşılaşmasının rövanşının zor olacağını vurguladı.

Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye için kendilerine büyük bir tecrübe olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, "Uzun zamandır ilk kez Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Biz bu şansı iyi kullanmak ve büyük bir tecrübe olarak gelecekte değerlendirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
Bursaspor'un deplasman galibiyeti açısından Avrupa'nın 3. takımı olduğu hatırlatılınca Sağlam şu yorumda bulundu: "Deplasmanda 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik elde ettik. Bu çok önemli. Dış sahada ortaya koyduğumuz bu kaliteye rağmen sahamızda aldığımız beraberlikler sebebiyle puan cetvelinde biraz geri kaldık."

Bursaspor, ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi gruplarında beşinci maçını Mestalla Stadı'nda Valencia ile oynayacak.

İlk dört maçını gol atamadan kaybeden yeşil-beyazlılar, Bursa'da 4-0 yenildikleri rakibi karşısında tam kadro mücadele edecek.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ''normal şartlarda maçın favorisi Valencia gibi görünüyor ama biz de sürpriz bir sonuca imza atmak isteyeceğiz'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselme şanslarını yitirmelerine karşın UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarının sürdüğünü belirten Sağlam, "umudun devam ettiği her yerde mücadelemize devam etmek zorundayız" diye konuştu.

Bursaspor'un karşılaşmaya Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer Erdoğan, İbrahim, Vederson, Volkan Şen, Ergiç, Insua, Ozan İpek, Sercan, Turgay Bahadır 11'i ile çıkması bekleniyor.

Grupta yedi puanla ikinci sırada yer alan Valencia'da Türk orta saha oyuncusu Mehmet Topal sakatlığı nedeniyle forma giymeyecek.

İspanyol takımında savunma oyuncuları David Navarro, Miguel ve Jeremy Mathieu de sakatlar listesinde ve Bursaspor'a karşı oynamayacaklar.

Valencia, Bursaspor'u mağlup ettiği ve Rangers da Ibrox'ta Manchester United'ı yenemediği takdirde grup maçlarının son haftasına kalmadan son 16'yı garantileyecek.

Portekizli hakem Bruno Miguel'in yöneteceği Valencia-Bursaspor maçı saat 21:45'te başlayacak.Bu akşam oynanacak olan Valencia Bursaspor maçını Star TV canlı olarak yayınlayacak.