'Hamile Kadının Katili, Kaçırılan Çocuğunun Babası Mı?' Şüphesi

Bursa'da arife günü armut bahçesinde başına sert cisimle vurularak öldürülen ve 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan kaçırılan 28 yaşındaki hamile Leyla Algan'ın, olaydan önce dertleştiği ablasına, "Bana bir şey olursa, çocuğumun babasından bilin" dediği öne sürüldü

Bursa'da arife günü armut bahçesinde başına sert cisimle vurularak öldürülen ve 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan kaçırılan 28 yaşındaki hamile Leyla Algan'ın, olaydan önce dertleştiği ablasına, "Bana bir şey olursa, çocuğumun babasından bilin" dediği öne sürüldü. Jandarma, halen kayıp olan 1,5 yaşındaki Gökhan ve katil zanlısını bulmak için geniş çaplı araştırmasını sürdürüyor.
Bir televizyon programına, öldürülen Leyla Algan'ın eşi Harun Algan, kardeşleri Halil ve Musa Akbulut canlı yayınla, ablası Çimengül ise telefonla katıldı. Abla Çimengül A., şok bir iddiada bulundu.
Olaydan kısa bir süre önce kardeşinin yanına geldiğini anlatan acılı abla, "Kardeşim, bana bir şey olursa, sorumlusu Gökhan'ımın babasıdır. Hiç korkmuyorum, DNA testi yaptırsınlar. Gökhan'ın babası odur dedi. Ayrıca Leyla bana evde yabancı kişilere ait fotoğraflardan bahsetti. Kardeşlerim ve jandarma evde yaptıkları aramada o fotoğrafları bulmuşlar. Bizim yüreğimiz yanıyor. Bu olayın sorumlusu bir an önce yakalansın ve çocuğumuz bulunsun" diye konuştu.
Leyla Algan'ın kardeşi Halil Akbulut da enişteleri Harun Algan'ın çelişkili ifadeler verdiğini söyledi. Ölen kardeşinin ifade ettiği resimleri evde bulup jandarmaya verdiklerini anlatan Halil Akbulut, "Bu kişiler sürekli eve geliyorlarmış. Bu durumdan Harun da haberdar. Kendisi de söylüyor. Hatta cinayetin ardından bayram sabahı o kişilerin evine kahvaltıya da gitmiş" diye konuştu.
Öte yandan, Harun Algan'ın cinayetten kısa süre önce hamile olan eşi Leyla Algan'la bebeğini aldırmak için hastaneleri dolaştıkları ancak bebek 11 haftalık olduğu için doktorların bunu kabul etmediği ortaya çıktı.
Harun Algan'ın bazı kişileri ve olayları hatırlayamadığı yönündeki beyanlar ise programın yapımcısı Müge Anlı ve yorumcuları kızdırdı.
Telefonla yayına katılan Leyla ve Harun Algan çiftinin eski ev sahibi ve oğlu ise kendilerine yönelik suçlamaları reddettiler.