Garmin, hırsızlığa karşı ürünlerini ücretsiz güncelleyerek sigortalayacak

Amerikalı navigasyon üreticisi Garmin, hırsızlık olayına karşı ürünlerini ücretsiz güncelleyerek, sigortalayacağını açıkladı.

Garmin'den ya

Amerikalı navigasyon üreticisi Garmin, hırsızlık olayına karşı ürünlerini ücretsiz güncelleyerek, sigortalayacağını açıkladı.

Garmin'den yapılan açıklamada, Türkiye'de navigasyon kullanıcıları için yeni bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Bu kapsamda Garmin, 3 bin 700 serisi ürün satın alanlara 3 aylık Back-Up paketi sunarken, 1410 ve 1490 serisi ürünleri satın alan müşterilere Never marka mp3 çalar hediye ediyor. Ayrıca, satışı yapılan bu ürünler ücretsiz güncellenerek, hırsızlık olaylarına karşı sigortalanacağı açıklandı. Kampanyanın, 2010 yılı sonuna kadar devam edeceği bilgisi verildi.

"GÜNCELLEMEDE 200 TL'LİK MASRAFTAN KURTARIYORUZ"

Garmin Türkiye Direktörü Cem Baytekin, kampanyada amaçlarının, kaliteyi düşürmeden rekabet edebilmek olduğunu vurguladı. Navigasyon cihazlarının en önemli unsurunun güncelleme olduğuna dikkat çeken Cem Baytekin, "Kampanyamız çerçevesinde Garmin ürünü alan müşterilerimize ücretsiz güncelleme hizmeti sunarak, kendilerini 200 TL'lik masraftan kurtarıyoruz. Bunun yanı sıra çalınma ve kırılmalara karşı tüm ürünlerimizi 1 aylık sigorta yaptırıyoruz." dedi.

Kampanya kapsamında hediye edilen 3 aylık Back-Up paketi hizmetinden de söz eden Cem Baytekin, "Kampanyamızın bu aşamasında müşterilerimize Back-Up paketi sunuyoruz. 3 aylık paket çerçevesinde bilgilendirme hizmetleri, seyahat danışmanlığı, tıbbi danışmanlık, restoran rezervasyonu, sinema bilgilendirme hizmet ve rezervasyonu, kültür sanat etkinlikleri için rezervasyon veya bilet temini, otel rezervasyonu organizasyonu ve yol yardım ve çekici gibi ihtiyaçlar Back-Up hizmetleri şeklinde müşterilerimize sunulacak." dedi.

"NAVİGASYON PAZARI 12 MİLYON DOLARA ÇIKAR"

Baytekin, navigasyon sektörüne yönelik yeni ürünlerini ise önümüzdeki dönemde piyasaya sunacaklarına işaret ederek, navigasyon pazarının kısa sürede 12 milyon dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi. Firmanın, dünya pazarındaki payının da önemli bir durumda olduğunu vurgulayan Baytekin, özellikle Amerika ve Japonya gibi ülkelerde en çok tercih edilen ürünler arasında Garmin'in de yer aldığını kaydetti.

"BALIK BULUCU CİHAZ DA SATIYORUZ"

Garmin'in, tekne navigasyonları pazarında da önemli bir konumda bulunduğunu anlatan Cem Baytekin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Denize kıyısı olan ülkelerde Garmin, tekne navigasyonları pazarında da lider konumda. Özellikle İtalya, Fransa ve Amerika'da bu ürünlere talep çok fazla. Türkiye'de de tekne satışlarında son yıllarda bir artış gözleniyor. Bu ürünler de bizim için çok önemli. Şirketin cirosal rakamlarını artıran bu ürünlerin fiyatları da 350 dolardan başlıyor. Ayrıca, balıkçılar için de balık bulucu cihazlarımız var. Bu ürünlerin fiyatları da 120 dolardan satılıyor. Bu ürünlere de amatör balıkçılar yoğun ilgi gösteriyor."