Barışmak için bir araya gelen gençlerin buluşması kanlı bitti

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, yüksek sesle müzik dinledikleri gerekçesiyle tartıştıktan sonra barışmak üzere bir araya gelen gençlerin buluşmasında

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, yüksek sesle müzik dinledikleri gerekçesiyle tartıştıktan sonra barışmak üzere bir araya gelen gençlerin buluşmasında kan aktı. Buluşmaya gelen gruptaki 3 genç, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay, Çilekli köyünde Mehmet A. ve Özgür Ç.'nin yüksek sesle müzik dinleme meselesi yüzünden tartışmasıyla başladı. Tartışmanın ardından köyden ayrılan Mehmet A., Özgür Ç.'yi arayarak barışmak istediğini söyledi. İki genç arkadaşlarını da yanlarına alarak barışmak üzere Cihadiye köyündeki eski havaalanı arazisine geldi. Burada kimliği belirlenemeyen bir kişi Özgür Ç. ile yanında bulunan Hüseyin C. ve Erhan T.'nin üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırgan ve beraberindekiler olay yerinden otomobille kaçarken yaralılar kendi araçlarıyla Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili aranan 3 kişinin kaçtıkları otomobil Akyazı ilçesinde polis tarafından bulundu. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.