Barajda Boğulan Coşkun Yozgat Toprağa Verildi

İstanbul Altınşehir Şamlar Barajı'nda boğularak hayatını kaybeden iki gençten 18 yaşındaki Coşkun Yozgat'ın cenazesi, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi.

İstanbul'da dün arkadaşları Emre Aslantaş, Fikret Eymür (15) ve Özgür Baş ile birlikte balık tutarken boğularak hayatını kaybeden Coşkun Yozgat'ın cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sarıkaya ilçesine getirildi. Kayapınar Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gencin cenazesi, gözyaşları arasında Sarıkaya Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede anne Gülbahar Yozgat ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
Dün Başakşehşir'de meydana gelen olayda ilköğretim 8. sınıf öğrencileri Emre Aslantaş, Fikret Eymür, Özgür Baş ve Coşkun Yozgat, Altınşehir Şamlar Barajı'nda balık tutarken oltalardan birinin mantarı suya düştü. Mantarı almaya çalışan Coşkun Yozgat baraja düşerken, Emre ve Fikret de baraja girerek arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar gençlerden Emre Aslantaş'ı kurtarırken, Coşkun Yozgat ve Fikret Eymür ise boğularak hayatını kaybetti.