Manisaspor Bursaspor maçı muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Ligi'nde bugün Manisaspor Bursaspor maçı oynanacak. Manisaspor Bursaspor maçını izle. Manisaspor Bursaspor maçı canlı olarak LİG TV'de izlenecek. Manisaspor Bursaspor maçı ayrıntıları için tıklayınız. Manisaspor Bursaspor maçı ilk 11'leri belirlendi. İşte Manisaspor Bursaspor maçı...

Manisaspor Bursaspor maçı muhtemel 11'leri
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor, bugün deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geliyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Manisaspor-Bursaspor maçını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Spor Toto Süper Ligi’nde oynadığı son 3 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor, Manisaspor deplasmanından 3 puanla dönme planları yapıyor.

LİG TV TIKLAYIN İZLEYİN

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ı mağlup eden Manisaspor, son şampiyon Bursaspor'u da devirmenin peşinde.

Manisaspor’da, Galatasaray maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Yiğit İncedemir ve tedavisi devam eden İlker Avcıbay dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Bursaspor'da ise kart cezalısı Volkan Şen'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Sercan Yıldırım ve Ali Tandoğan bugünkü Manisaspor maçında forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI

MANİSASPOR
Recep
Ömer Aysan
Kalabane
Dixon
Eren
Bekir
Mehmet Güven
Murat Erdoğan
Simpson
Isaac
Makukula

BURSASPOR
Ivankov
Mustafa
Stepanov
Ömer Erdoğan
Gökçek Vederson
Hüseyin
Turgay
Ergiç
Ozan
İnsua
Nunez

STAT: Manisa 19 Mayıs
SAAT: 16:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV