Genç kadının çantasını kaptılar ama kaçamadılar

Fatih'te, genç bir kadının kolundaki çantayı kapkaç yaptıktan sonra vatandaşların kovalamasına rağmen kaçmayı başaran zanlılar, polisten kaçamadı. Ese

Fatih'te, genç bir kadının kolundaki çantayı kapkaç yaptıktan sonra vatandaşların kovalamasına rağmen kaçmayı başaran zanlılar, polisten kaçamadı. Esenler'de yakalanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ereğli Mahallesi İskenderağa Sokak'ta evine giden Hümeyra Tuna'nın (31) kolundaki çantası kapkaççılar tarafından çalınmak istendi. Çantanın askılığını jiletle kesip, çantayla birlikte olay yerinden kaçmaya çalışan şahıslara vatandaşlar müdahale etti. Sokakta yaşanan boğuşmanın ardından kapkaççılar 34 S 5305 plakalı spor bir araba ile hızla olay yerinden kaçmayı başardı. Yaşanan kargaşada zanlıların kullandığı otomobilin camları da kırıldı.

Olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler, geniş çaplı araştırma başlattı. Polis ekipleri birçok suçtan sabıkası bulunan İsmail Y., Engin T. ve Emrah G.'yi Esenler'de olayda kullandıkları otomobil ile yakaladı. Olayda çaldıkları çantayı da bulan ve mağdur kadın tarafından teşhis edilen zanlılar polis merkezine götürüldü.

İfadeleri alınan zanlılar, adliyeye sevkleri sırasında kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına kapkaç yapmadıklarını iddia etti.