Patnos Kaymakamı Niyazi, köy yollarını ve inşaatına devam köy okullarını inceledi

Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, köy yollarını ve inşaatı devam eden köy okullarını inceledi.

Patnos'a bağlı Tanyeli köyüne gide

Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, köy yollarını ve inşaatı devam eden köy okullarını inceledi.

Patnos'a bağlı Tanyeli köyüne giden Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, köy yolunda incelemelerde bulunarak, Tanyeli İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Niyazi, okul müdüründen bilgi aldı. Sırasıyla Yukarıgöçmez, Bozoğlak, Uzungün köylerine giden Niyazi, köy yollarının önümüzdeki seneye kadar asfalta hazır hale getirileceğini belirtti.

Vatandaşa en güzel hizmeti verebilmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Niyazi, sorunların ancak zamanla ve el birliğiyle çözülebileceğini kaydetti. Köy gezilerini sürdüreceklerini dile getiren Kaymakam Niyazi, "Yerimizde oturup rutin işlerle uğraşacağımıza, köylerimizi dolaşıp muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşların, devletin şefkat elini daima yanlarında hissetmelerini istiyoruz." dedi.

Uzungün Halife mezrası, Aşağıgöçmez ve Bözoğlak'taki okullarının inşaatlarını da gezen Kaymakam Niyazi, işçilerden bilgi aldı. Kaymakam Niyazi, bu sene içerisinde 50 derslik okulu eğitime kazandıracaklarını vurgulayarak, 204 dersliğe daha ihtiyaç duyduklarını ifade etti.